Dine og vores forventninger

Hvis du kunne tænke dig, at blive taget godt imod på en klinik med god og venlig atmosfære, hvor vi gør vores yderste for at give dig netop den behandling du ønsker og har brug for – så kunne Tandlægerne Tjæreborg godt være noget for dig.

Dine forventninger

Da vi forventer at vores medarbejdere møder glade, positive og veloplagte op på arbejde kan du regne med at blive mødt i en positiv atmosfære. Men lige så vigtigt for hele klinikken, miljøet og atmosfære er det, at vores patienter møder med samme indstilling.

 

Vores forventninger

Vi gør vores ypperste for at lave ”tænder til tiden”, men dette kræver naturligvis ligeledes at vores patienter møder til tiden.

Afbud:

Rettidigt afbud meldes senest 2 timer før aftalt mødetid. Vi har da mulighed for at besætte tiden igen. Sene eller gentagne afbud vil blive betragtet som udeblivelser.

 

Udeblivelser:

For sent meldt afbud og udeblivelser berettiger os til et honorar ifølge overenskomst med sygesikringen.

 

Betalingsbetingelser:

I henhold til overenskomsten mellem den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening, er vores priser baseret på kontant betaling. Vi modtager naturligvis dankort - men også andre dansk udstedte kreditkort samt MobilePay.

Vi kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde finansiering af din tandbehandling

Læs mere

Patienterne siger...

Vi vil gerne kende din holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken.

Læs mere

sådan finder du os

Klinikken ligger midt i byen, få minutter fra stationen og med egne parkeringsplads.

sE kort