ISO 9001:2015 certificering

Vores mål er, at vores patienter altid får en positiv oplevelse, når de besøger os. Derfor er det afgørende, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os i alt – lige fra kvaliteten i behandlingen til servicen på klinikken. Af samme grund begyndte vi en ISO 9001 certificering, som vi opnåede i 2009.

Vores kvalitetsledelsessystem

ISO 9001 er en internationalt anerkendt certificering, som kræver løbende sikring og dokumentation af kvaliteten i behandlingen, hygiejnen og servicen på klinikken. Det betyder, at der er faste procedurer for alle arbejdsprocesser, hvilket sikrer vores patienter den samme høje og forudsigelige kvalitet.

Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og dokumentere, at vores klinik lever op til de højeste internationale kvalitetskrav. Et anerkendt kvalitetssikringssystemet skaber unikke fordele for både patienter, klinikken og medarbejderne.  

Den årlige audit bliver gennemført af DNV GL Business Assurance Denmark. I den forbindelse fastlægger vi forbedringstiltag, så klinikkens procedurer forbliver i konstant udvikling.

Certificeringen er en integreret del af efteruddannelsesaktiviteterne og inddrager samtlige medarbejdere i arbejdet.

Se certifikat

vores tandbehandlinger

Vi tilbyder og udfører optimal og opdateret tandpleje, der matcher patienternes forventninger.

Behandlinger

Vores Priser

Hvad koster en behandlinger hos tandlægen?
Se priserne på de faste og frie ydelser. 

Se priserne